jeep-fjallgarden-logos

Ingen vinter utan äventyr. Och inget vinteräventyr utan originalet Jeep®. För andra året i rad har du som skidälskare möjligheten att bekanta dig med Jeep® i Skandinaviens alpina huvudstad – Åre.

I samarbete med Hotell Fjällgården erbjuder vi hotellets gäster en exklusiv provkörning med vår senaste frihetsikon Jeep® Renegade Trailhawk och dess kompetenta fyrhjulsdrift Active Drive Lock.

JEEP® PROVKÖRNING PÅ HOTELL FJÄLLGÅRDEN

Som gäst på Hotell Fjällgården har du möjlighet att provköra Jeep Renegade Trailhawk, som erbjuder klassens bästa 4X4 prestanda.

Renegade Trailhawk höjer varumärkets rustika design och förmåga till nya nivåer. Sportig exteriör, hasplåtar, terrängdäck, bogserögla och unika stötfångare fram och bak för att erbjuda klassbästa frigångsvinklar. Men det handlar inte bara om utseendet. Trailhawk kombinerar den 9-stegade automatväxellådan med effektiva 2.0 MultiJet170 hk turbodieseln och tar Selec-Terrain-funktionen till en högre nivå med Rock-läget.

Läs mer om Jeep® Renegade här »

Information om hotell Fjällgården

Fjällgården är ett klassiskt hotell i en klassisk miljö med en historia från 1910. Fjällgården har ett unikt läge i backen med 556 meter över havet. Utsikten sträcker sig över Åre by samt Åre fjäll och den anrika Bergbanan trafikerar den korta sträckan mellan Åre torg och Fjällgården. Hotellet erbjuder bland annat restaurang,SPA avdelning och varje eftermiddag under vintern bjuder Fjällgården på sin berömda after-ski.

fjallgarden-1
fjallgarden-2
Plats: Hotell Fjällgården, Åre
Period: 2017
Bilar: Jeep® Renegade Trailhawk 2.0 MJT 170hk 4WD Low

Provkörningen är exklusivt för hotellets gäster.

Hitta återförsäljare

Prisöversikt

Jeep® 4×4