jeep-are-2016-wide

JEEP® ÅRE 2016

Ingen vinter utan äventyr. Och inget vinteräventyr utan originalet Jeep®. Under vintern 2016 har du möjligheten att bekanta dig med Jeep® i Skandinaviens alpina huvudstad – Åre. I samarbete med Hotell Fjällgården erbjuder vi hotellets gäster en exklusiv provkörning med vår nya frihetsikon Jeep® Renegade och dess kompetenta fyrhjulsdrift Active Drive.

INFORMATION OM HOTELL FJÄLLGÅRDEN

Fjällgården är ett klassiskt hotell i en klassisk miljö med en historia från 1910. Fjällgården har ett unikt läge i backen med 556 meter över havet. Utsikten sträcker sig över Åreby samt Årefjäll och den anrika Bergbanan trafikerar den korta sträckan mellan Åre torg och Fjällgården. Hotellet har två restauranger och varje eftermiddag under vintern bjuder Fjällgården på sin berömda after-ski. Läs mer om hotellet och boka din vistelse här

Just nu erbjuder vi dig som köper en ny Jeep® under år 2016 hela 25% rabatt på Hotell Fjällgården.

Erbjudandet är exklusivt för dig som köper en ny Jeep® hos auktoriserad Jeep®-återförsäljare och gäller övernattning mellan sön-tors samt i mån av plats. För vidare information kontakta din Jeep® återförsäljare eller Hotell Fjällgården.

INFORMATION OM JEEP® PROVKÖRNING

Våra provkörningsbilar är rikligt utrustade i version Limited med bl a kollisionsvarningssystem, kurshållningsassistans och eluppvärmd ratt som standard.

Bilarna är givtevis utrustade med fyrhjulsdriften Active Drive, Selec-Terrain körprogramsväljare och med den effektiva 2.0 MultiJet-motorn på 140 hk.

Läs mer om Jeep® Renegade här

Vi ses i vinter!

Plats: Hotell Fjällgården, Åre
Period: januari – april 2016
Bilar: Jeep® Renegade Limited

Provkörningen är exklusivt för hotellets gäster.

Hitta återförsäljare

Prisöversikt

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone